30 Ağustos 2012 Perşembe

Murat Diri'nin ne olduğunu anlayanlar beri gelsin bakalım...

29 Ağustos 2012 tarihinde Eskişehirspor camiası olarak korkunç bir iftira ile karşı karşıya kaldık. Eskişehirspor tribünlerinin en önemli gurubu olan NEFER gurubu lideri Murat Diri gözaltına alındı. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan her vatandaş gibi O da herhangi bir olaydan dolayı gözaltına alınabilir elbette. Yapılan sorgulama ve tahkikat neticesinde ise, suçsuz bulunarak serbest bırakılmış olabilir. Bu da gayet doğal bir durum. Buraya kadar bizi üzmesinden öteye bir sıkıntı yok. 
***
Bizi asıl sıkıntıya sokan durum emniyet tarafından basına sızdırılan suçlamalar. Bu suçlamalardan ikisine gülüp geçtik. Neymiş efendim Murat Diri konumunu güçlendirmek amacıyla Nefer'i kullanıp maç öncelerinde olaylar çıkartarak milletin gözünü korkutup konumunu güçlendirmek istiyormuş. Bu tamamen bir masal. Kaldı ki Murat Diri böylesine çocuksu bir oyunun içinde olmayacak kadar da güçlüdür zaten.
***
Bir başka suçlama ise, Murat Diri ve Nefer gurubu şehit cenazelerinde halkı kin ve nefret duygularına sürükleyecek eylemler yapıyorlarmış. Provakatif eylemler. Nedir peki bu eylemler?! Halkın cenaze katılması için çağrıda bulunmak, "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganı atmak. Bu mudur evet hepsi budur...
Meclisteki malum şahıslar teröristlere "saygılı çocuklar" derler kimsenin kılı kıpırdamaz, ama bu millet şehidine sahip çıkar kodesi boylar. Bu bir gözdağıdır. Bundan sonra kemsi şehit cenazelerine katılmasın diye yapılan bir korkutma planı. Millet evimiz taşlanır korkusuyla balkonuna bayrak asmasın, kodese gireriz korkusuyla şehit cenazesine katılmasın, "kandan besleniyorlar" suçlamasıyla yüz yüze gelmemek için şehidin hakkını korumasın, o.... çocukları da rahat rahat ellerini kollarını sallaya sallaya Mehmetçiklerimizi şehit etsin. Kundaktaki bebeleri bile gözlerini kırpmadan öldürsünler. Teröristlere öldürüldü bile diyemeyen basın ve hükümet şehidinin cenaze namazını kılan vatandaşı kin ve nefret provakatörü olarak suçlayabiliyor.
***
Bir başka suçlama ise, Murat Diri'nin uyuşturucu ticareti yaptığı ve gençleri uyuşturucuya alıştırdığı yönünde. Gençleri bu beladan kurtarmak için yıllardır çabalayan, emniyet ile ortak uyuşturucu panelleri düzenleyen, gençleri namaz kılmaya teşvik eden Murat Diri uyuşturucu ticareti yapıyormuş!!! Vay anasına sayın seyirciler!!!
***
Allah'ın izniyle tüm bu suçlamaların ayrı ayrı masallar olduğunu gördük. Murat Diri kısa bir gözaltı süresinden sonra serbest bırakıldı. Murat Diri'nin gözaltına alınıp sorgulanmasına kadar geçen kısa süre içersinde yüreğimizi yakan bazı yorumlar yapıldı. Eskişehirspor camiası içinden birileri yattıkları pusu nöbetinden uyanmışlar ve linç kampanyasına bıraktıkları yerden devam etmişlerdir. "Murat Diri'nin ve NEFER'in ne olduğunu anladık" diyerek yapılan bu saçma sapan suçlamaların doğruluğunu ilk anda kabullenenler acaba şimdi özür dileme erdemini gösterebilecekler mi!?
***
Emniyetten sızdırılan ve doğruluğunu onaylanmayan suçlamaları gazete sütunlarında tv ekranlarında, internet sitelerinde yayanlar acaba şimdi Murat Diri'nin karşısında yüzlerini kızartacaklar mı!? Seven sevmeyen herkes Murat Diri'nin nasıl biri olduğunu bilir ve bu haber karşısında hemen murat Diri'ye sahip çıkar. Ancak bazı Nefer düşmanları var ki, onlar pusuya yatmış beklerler ve en ufak bir tökezlemede aynen dün olduğu gibi hemen ortaya çıkıp salyalarını akıtarak içlerindeki kin ve nefreti kusarlar.
***
Şunu hiçz kimse unutmasın ki, NEFER Yeniden Büyük Eskişehirsphor idealimizin en büyük savunucusudur ve bu yoldan asla ve asla dönmeyecektir. Belki zaman zaman bitkin düşebiliriz, yorulabiliriz, diz çökebiliriz. Fakat her diz çöküşün ardından ayağa kalkıp dimdik durmasını da biliriz. Ve şunu da bizler çok iyi biliyoruz ki; "ZAFER HER DİZ ÇÖKÜŞÜN ARDINDA AYAĞA KALKABİLENLERİNDİR!"
***
YAŞASIN ESKİŞEHİRSPOR, VAROLSUN NEFER!!!

4 yorum:

  1. TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR VE ÖYLE KALACAKTIR....
    BU ÜLKEDE NE NEFERLER YETİŞTİ, DAHA DA YETİŞİR.
    BUGÜN ONLARIN GÜNÜ OLABİLİR AMA TÜRK MİLLETİNİ ASIL GÜNEŞİ DE YAKINDA DOĞACAK VE IŞIKTAN KORKAN BÖCEKLER DERHAL KAÇACAKLARDIR....

    YanıtlaSil
  2. Adam gibi adam Murat Diri çok sevdiğim bi abimdir..Ben KASIMPAŞA lıyım Murat Diri ile bir kere sohbet edebilme şerefine ulaşmıştım çok kral bi abi Seviyorum seni Murat abi..

    YanıtlaSil
  3. YAHU BIRAK ÜLKÜCÜLERLE GEZİP ESNAFTAN HARAÇ KESTİKLERİDE YALANMI BUNADA AÇIKLIK GETİRSEYDİNİZ YA ? BUNLADA SUÇLANDI?

    İLK DEFAMI GÖRÜYORUZ ÜLKÜCÜLERİN ESNAFLARA ZORLA SATTIRDIKLARI O FAKİR İNSANLARIN PARASINI GASP EDİP VATAN İÇİN MİLLET İÇİN DEYİP PİSLİKLERİNE ALET ETTİRİLDİKLERİNİ ?

    YanıtlaSil
  4. Beyfendi bizde bir laf vardır; Aynası iştir kişinin lafına bakılmaz denir. Bahsetmiş olduğunuz kişiler "Ben ülkücüyüm" dediklerinde Ülkücü mü oluyorlar acaba? Ülkücülüğü kendilerine kalkan yapıp o bahsettiğiniz işleri yapanların Allah bin türlü belasını versin. Bu işleri yapanları Ülkücü olarak lanse edenlerin derdi Ülkücülüğü kirletmektir.

    YanıtlaSil