8 Ağustos 2012 Çarşamba

ARMA'ya uzanan eller kırılır....

Değerli okurlarım;
Bugün aslına bakarsanız bu satırları yazmak hiç ama hiç içimden gelmiyor. Ceplerine doldurdukları Avrolarla , Dolarla her şeyi satın alabileceklerini zaten insanlık müsveddelerinin saygısızlıkları bizim gibi sevda peşinde koşanların yaşama sevinçlerini alıp götürmektedir. Onlar zannediyorlar ki, hayatta her şey paradır ve paranın satın alamayacağı hiçbir şey yoktur!!!
***
Bildiğiniz üzere bu sezon Türkiye 1. Lig'inde play off gurubunda şampiyon olarak Süper Lig'e çıkan Kasımpaşa Spor Kulübü AKP yandaşı bir medya patronu ve Gülen cemaatinin ileri gelenlerinin oluşturduğu bir konsorsiyum tarafından satın alındı ve AŞ yapıldı. Hemen arkasından başlayan transfer bombardımanı ile Kasımpaşa taraftarının ve futbol kamuoyunun takdirini toplayan bu gurup sessiz sedasız onbinlerce insanın gönül verdiği Kasımpaşa Spor Kulübü'nün armasını değiştirme cüreti göstermiştir. Belki aranızdan bazıları "Yahu yeni logo eskisinden çok daha güzel olmuş, bırakın değişsin" diye düşünecek olabilirsiniz. Fakat şunu da unutmayalım ki 1921 yılından bu yana kullanılan logo sevdalısı binlerce yürek var. Bu yürekleri yok sayamazsınız.
***
Cepleri para dolu zengin işadamları; yapmış olduğunuz bu icraatınızdan anladık ki, sizlerin yürekleri 25 litrelik boş yağ tenekesinden farksız. Yüreğinizden azıcık sevda zerresi olsa bu logoya sevdalı binlerce insanı YOK SAYMAZDINIZ!!! İçinde Ay-Yıldız'lı bayrağımızı taşıma şerefine nail olmuş ülkemizin nadir armalarından biri olan 90 yıllık armamız bir gün içinde yangından mal kaçırır gibi değiştirilecek kadar değersiz değildir. O armayı bu kadar değersiz görenler bilsinler ki, Kasımpaşa'da kendileri gavur parasıyla üç kuruş değer bulamazlar. Bozuk para gibi harcar Kasımpaşalı adamı!!!
***
O Arma ki, ülkemize dünya şampiyonlukları kazandırmış olan cihan pehlivanlarının göğüslerinde değer kazandı. O arma ki, amatör kümelerde bile olsa peşinde koşanların alınterleriyle değer kazandı. Siz belki bu değerleri anlayamazsınız. Anlamaya gücünüz yetmez, ama şunu bilin ki; o armaya bu değeri kazandıranlar o armayı korumasını da çok iyi bilirler.
***"
Lafın uzunu aptala söylenirmiş" diyerek sizlere kısa yoldan bir çağrıda bulunuyorum. Acilen Kasımpaşa taraftarından özür dileyerek TFF sitesine o şanlı armamızı yeniden koydurun. Bunu yapmıyorsanız kamyon yükü paranızı münasip bir yere sokup, Kasımpaşa'dan defolun gidin! Kasımpaşa Spor Kulübü sevdalıları  sizin sevdamızı bile satın alabileceğinizi düşündüğünüz paranızla şampiyonluklar yaşamaktansa onuruyla amatör kümelerde mücadele etmeyi tercih edecektir...
***
Akıllı olun, yoksa aklınızı alırlar!

4 yorum:

  1. Sizi gönülden tebrik ediyorum çok güzel yazmışsınız, eğer arma tescillenirse! bu taraftar bu yapılanın cezasını tez zamanda verecektir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, bazı şeyler için geç kalmamak gerekli. Sessiz sedasız, Kasımpaşa taraftarını yok sayarak yapılan bu saygısızlığa gereken cevap hemen verilmelidir...

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Duyarlılığınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum çok güzel yazmışsınız. ve eğer arma tescillenirse! bu taraftar bunun cezasını tez zamanda verecektir.

    YanıtlaSil