6 Eylül 2012 Perşembe

DİKKAT! İnsanlığını kaybedenler var!

Biz böyle bir millet değildik. Bize neler oldu böyle...
Bu kadar kısa bir zaman içersinde ölüsüne bile saygı göstermeyen bir millet haline nasıl geldik biz!?
26 Yaşında gencecik bir insan ölmüş ve bazı futbol taraftarları bu insanın ardından neler yazıyorlar.
Utanmadan...
Sıkılmadan...
Yüzleri kızarmadan...
Ayıp, günah kavramlarını bir kenara atıp, insanlar acılarının henüz ilk anlarını yaşarken bile insanlıklarını kaybetmiş olanlar en acımasız insanların bile yapamayacağı kadar saygısızlık yapıyorlar...
***
Efendim neymiş, Ediz Bahtiyaroğlu Bozkurt işareti yapmış, yani Ülkücü imiş. Bu nedenle ölümüne üzülemezlermiş. Ulan deyyus, üzülmezsen üzülme, ne bok yemeye ortalığa çıkıp da bunları yazıyorsun şerefsiz! Biz bu vatana göz diken vatan hainlerinin ölümlerine bile sevinemezken, siz sırf Bozkurt işareti yaptı diye bir gencin ölümüne sevinecekseniz buyrun sevninin, zil takıp oynayın, insanlığını kaybetmiş deyyuslar!!!
***
Efendim neymiş, Ediz Bahtiyaroğlu'nun lüks arabası varmış o nedenle üzülemezlermiş zat-ı şahaneleri. Sen zaten üzülme ulan! Ama bu üzüntüyü yaşayan milyonlarca insan evladına bari saygılı ol. Ölüye bile saygı gösteremeyen bir ahmak, bu memleketin umudu olamaz zaten...
***
Efendim neymiş Ediz Bahtiyaroğlu, Ankaragücü'nün zor zamanında bonservissiz olarak transfer olmuş. Yani Ankaragücü'ne ihanet etmiş. Ediz ölünce de Ankaragücü taraftarının ahını aldığı için hak yerini bulmuş. 100 yıllık kulüp sakın sizin gibi deyyuslar yüzünden batıp gitmiş olmasın. Kurulduğu yıldan beri taraflı tarafsız herkesin sempatisini kazanan Ankaragücü sizin gibi duygusuz, saygısız, holiganlar yüzünden herkesin antipatisini toplamadı mı son yıllarda. 100 yıllık Ankaragücü'ne sahip çıkamayanlar sizler değil misiniz. 100 yıllık kulübü siyasetçilerin oyuncağı haline getirenler sizler değil misiniz!? Ediz Bahtiyaroğlu öldü ya, sizin gibi itlere cevap veremez ya, bütün kabahatinizi örtmek için sallayın Ediz'imize... Yok öyle yağma! 
***
Efendim, Türkiye'deki pek çok takımın resmi ve internet siteleri taziye mesajları yayınladı. Bunlardan birisi de Fenerbahçe taraftar sitesi. Bakın bazı "kuş beyinsizler" bu taziye mesajından ne sonuç çıkarıyorlar: Bu taziye mesajı Eskişehirspor ile FB arasında şike yapıldığının bir kanıtıymış. Yuh ulan yuh! Allah sizi davul etsin emi! Bu taziye mesajından bu sonucu çıkararak bunu ulu orta yazanlar, dillendirenler kendilerini, Galatasaraylı ya da Trabzonsporlu falan zannetmesinler. Onlar bu büyük camialara yakışmayacak kadar basit insanlardır.!
***
Dün kaybettiğimiz Ediz Bahtiyaroğlu'nun acısını bile yaşatmadılar bize! 26 yaşında hayata veda eden bir gencin ardından yazılanlar söylenenler gerçekten insanlığımızdan utandırdı bizleri. Ediz bu kısacık ömründe elbette hatalar yapmıştır. Ama ölümüne sevinilecek kadar değildir bu hatalar. Ben kendi adıma hiçbir zalimin ölümüne bile sevinemem. Çünkü ben bir İNSANIM!!! Sevinenleri görünce bile insanlığımdan utanırım.
***
Ediz Bahtiyaroğlu Eskişehirspor formasını giydiği günden bu yana tanırız, biliriz. Beyefendiliği, dürüstlüğü, insanlığı ile kalbimizde taht kurdu. Sahadaki oyunundan dolayı çok eleştirdik. Çok kızdık. Ama gencecik yaşında yenik düştüğü o koca yüreğiyle kalplerimizi fethetti. Ediz bizim evladımızdır. Evladımıza laf ettirmeyiz! Ölüme boyun eğen birine çamur atmak yerine dönün kendi pisliğinize bakın biraz...
***
İnsan olmak zor zenaat. Bu toplumu bu hale getirenler, içimizde ölüye bile saygı göstermekten yoksun varlıkların yetişmesine sebep olanlar, bu milleti kamplaştıranlar, futbola bile siyaseti sokanlar, insanlarımızı yeniden sağcı-solcu, dindar-laik, Türk-Kürt, Alevi-Sünni, bizden olanlar-bizden olmayanlar şeklinde ayrıştırmaya çalışanlar, Allah birgün sizin de belanızı verecek inşallah!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder