8 Nisan 2016 Cuma

YENİ TÜRKİYE - YENİ CHP... Şimdi de YENİ MHP mi!?

1980 DARBESİ ile başlayan YENİ TÜRKİYE oluşturma çabalarının son perdesinde Anadolu Türklüğü'nün SON KALE'si MHP üzerinde oynanan "DEĞİŞİM" adlı oyun sürüyor.
***
1983 Yılında YENİ NESİL YENİ SEÇİM sloganı ile siyonist güçler tarafından başlatılan oyunda önce bu bahsedilen YENİ NESİL ortaya çıkarıldı. Manevi değerleri sıfırlanmış, dürüstlük, ilkeler, inanç gibi değerleri sadece GALİP GELMEK üzerine kurulmuş ve "Ne mutlu Türküm diyene" düsturundan uzaklaşmış nesil Yeni Türkiye'nin oluşturulması yolundaki ilk adım olarak yetiştirilmiştir.
***
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu unsuru olan, Atatürk'ün partisi CHP de yenilendi. Yeni CHP bir yandan Cemaat'in sızmaları, bir yandan PKK'nın sızmaları ile yüzde 25 bandında kilitlendi ve AKP'nin alternatifi olabilme ihtimali çürütüldü.
***
Şimdi sıra MHP'de!
Ülkücü geçmişi olmayan, tam tersine Ülkücü Hareket'in Başbuğ'u Alparslan TÜRKEŞ'e karşı mücadele vermiş bir hanımefendi MHP'nin başına getirilerek, bugün iktidarın tek alternatifi olabilecek parti konumundaki MHP, YENİ MHP yapılmak istenmektedir.
***
Bir yanda 19 yaşında Ülkü Ocakları'nda bu davaya giren ve ömrünün bu noktasına kadar ÜLKÜCÜ HAREKET içinde hizmetlerini sürdüren Devlet BAHÇELİ, bir yanda 12 Eylül Cunta yönetimi tarafından hapse atılan ve hapisten çıktıktan sonra davasının başında siyasete devam eden Alparslan TÜRKEŞ'e karşı DYP saflarında mücadele eden, Başbuğ'un siyasi rakibi Meral Akşener...
***
Ülkücü Hareket bu durumu sindiremez.
Ömrünü Ülkücü Hareket'e adamış samimi Ülkücüler, Başbuğ Alparslan Türkeş'e karşı mücadele vermiş birinin bu partiye genel başkan yapılmak istenmesindeki asıl amacı görmeli ve bu oyuna dur demelidir. Oynanan bu oyunla MHP, Devlet Bahçeli öncesindeki yüzde 7-8 bandına geri çekilmek ve MHP'siz bir TBMM oluşturulmak istenmektedir.
***
Tarih bazı yanılgıları affetmez!
Bugün "MHP'yi şampiyon yapacağım" diyerek ortalığı bulandıranlar, yarın MHP küme düştüğü vakit, vazifesini layıkıyla yapmanın ğurur ve mutluluğunu yaşayacaklardır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. AKP'nin kuruluşu ve küresel güçlerin desteğiyle bir anda iktidar oluşuyla başlayan ve MHP'nin çökertilmesi amacıyla bitirilen Cemaat + Pkk + AKP koalisyonu, CHP'den sonra MHP'nin de YENİ takısını almasından sonra yeniden başlayacaktır.
***
Eğer ömrümüz yeterse ve MHP'yi dönüştürme planları tutarsa bunu hep birlikte göreceğiz ve bunun vebali çok ama çok ağır olacaktır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder